Al 106.238 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop
Filteren
Filteren
Sorteren
Rd-waardeUitleg
tot
Prijs
-

Tweede keuze Glaswol isolatie

Glaswol is een populair en zeer geliefd isolatiemateriaal, maar het wordt nóg interessanter wanneer de glaswol spotgoedkoop is! Wanneer u op zoek bent naar goedkope isolatie op rol of plaat, neem dan eens een kijkje in onze webshop bij Tweede keuze glaswol. Tweede keuze glaswol is gemakkelijk te verwerken, het isolatiemateriaal geeft een hoge warmte-isolatie en het biedt ook een goede geluidsisolatie. Mocht hier niet de juiste maat of afmeting tussen staan probeer dan ook onze restpartijen glaswol outlet.

Isoleren met Tweede keuze glaswol

De eerste glaswol platen en glaswol rollen die bij een nieuwe productielijn van de band rollen hebben meestal wat schoonheidsfoutjes. Soms kiest de fabrikant ervoor om de eerste glaswol producten die geproduceerd zijn direct tot Tweede keuze te bestempelen, gewoon uit voorzorg! Voldoet het materiaal niet aan alle eisen? Dan wordt het isolatiemateriaal als Tweede keuze op de markt gebracht. De fabrikant heeft z'n naam hoog te houden en neemt geen enkel risico; de glaswol mag niet worden verkocht als A-keus glaswol isolatie

Glaswol heeft een hoge mate van onbrandbaarheid en is daardoor zeer brandveilig. Omdat glaswol niet duur is en gemakkelijk verwerkt kan worden is het zeer geliefd als vloerisolatie, voorzetwandisolatie, dakisolatie en muurisolatie. Wel staat glaswol erom bekend dat er tijdens het werken ermee minerale vezels vrijkomen die tot irritatie en ontstekingen kunnen leiden. Bij het plaatsen van onze tweede keuze glaswol isolatie kunt u daarom het beste altijd een stofbril, een stofmasker én handschoenen gebruiken.

Wat is Tweede keuze glaswol isolatie

Als u voor Tweede keuze glaswol kiest, dan moet u er rekening mee houden dat er iets mis kan zijn met de isolatie. Dit kunnen dikteverschillen en kleine beschadigingen zijn. Soms zitten er geperforeerde platen in de verpakking, terwijl dit gewone platen hadden moeten zijn. Meestal doen deze foutjes niet tot weinig af aan de isolatiewaarde van het materiaal. Het zijn misschien maar kleinigheden, maar toch wordt het materiaal hierop afgekeurd.

Goedkoop isolatiemateriaal

U wilt uw woning van isolatie voorzien, maar het bedrag in uw winkelmandje vindt u te hoog... dan is tweede keuze glaswol isolatie een goed alternatief. Met tweede keuze isolatie kunt u goedkoop isoleren en heeft u wel kwalitatief hoogwaardige isolatie om mee te werken. Ons assortiment tweede keuze is enorm groot en we krijgen dagelijks nieuwe Tweede keuze isolatie binnen. Er is dus altijd voor elk wat wils! Wat wilt u goedkoop isoleren? Uw vloer, plafond of muur? Tweede keuze isolatie heeft wat schoonheidsfoutjes, maar daar ziet u na het plaatsen niets meer van, terwijl u wel isoleert met een hele hoge isolatiewaarden.

Tweede keuze geluidsisolatie

Heeft u goedkoop isolatiemateriaal nodig voor geluidsisolatie? Wat wilt u isoleren? Uw vloer, plafond of muur? Ook voor geluidsisolatie is glaswol een geschikte keuze; hoe dikker u isoleert, des te beter is de geluidsisolatie. Meestal betekent het aanschaffen van dikke platen of rollen glaswol ook een hoog prijskaartje, maar met Tweede keuze glaswol ligt dat anders! In onze webshop koopt u Tweede keuze glaswol voor een hele scherpe prijs. Op deze manier kunt u uw woning van geluidsisolatie en warmteisolatie voorzien, maar dan wel binnen uw budget. 

Ons aanbod Tweede keuze glaswol

Het aanbod Tweede keuze glaswol isolatie laat niets te wensen over. Glaswol in allerlei soorten en maten zijn terug te vinden en kennen een kwaliteit waar men U tegen zegt. Kwaliteit waar weinig op aan te merken valt en waar u bovendien een zeer scherpe prijs voor betaalt. Het blijft namelijk toch een Tweede keuze en die zijn net wat voordeliger geprijsd. Niet iets waar u last van zult hebben denken wij, een voordelige prijs.

Ons assortiment Tweede keuze is enorm en dat maakt ons uniek in de markt. Nergens kunt u zo eenvoudig en voordelig Tweede keuze isolatiemateriaal bestellen als in onze webshop. Dus of u nu voordelig het dak, de vloer, een spouwmuur of een wand wilt isoleren, bij ons vindt u altijd de scherpst geprijsde Tweede keuze partijen. Dat het aanbod niet altijd hetzelfde is, is iets om rekening mee te houden. Toch zijn vaak alle soorten glaswol wel vertegenwoordigd. Van kale glaswol op rol in verschillende afmetingen tot glaswolplaten, in ons Tweede keuze glaswol isolatie assortiment vindt u ze allemaal.

becom
Contactgegevens
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies!

© 2011-2024 De IsolatieshopJobsPrivacyCookiesAlgemene voorwaardenDeveloped byWebshop by FTLShopFTLShop