usp icons
Al 107.037 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop
Filteren
Filteren
Sorteren
Rd-waardeUitleg
tot
Prijs
-

B-keus PIR platen 2-zijdig Glasvlies

Tweede keuze PIR 2-zijdig mineraalglasvlies is dakisolatie voor platte - en licht hellende daken. Mineraalglasvlies heeft als kenmerk dat het aan beide zijden is voorzien van een damp-open mineraal gecoate glasvlies cachering. Deze PIR 2-zijdig mineraalglasvlies platen zijn onder andere ontwikkeld voor verkleefde daksystemen, bijvoorbeeld EPDM dakbedekking. Een voorbeeld van een van de meest gekozen types van volledig verkleefde dakbedekkingssystemen is EPDM dakbedekking. Op deze pagina vindt u ook de combinatie PIR met bitumen en glasvlies cachering en PIR met een bitumen cachering. 

Opgelet, als de fabrikant het CE-label verwijderd of onleesbaar heeft gemaakt, mogen deze producten niet aangewend worden voor bouwprojecten. Op Tweede keuze materialen wordt geen garantie gegeven en ze komen meestal niet in aanmerking voor subsidies. Ze worden niet retour genomen! De producten worden op onze webshop aangeduid met het label “geen garantie”. 

Het voordeel van deze Tweede keuze PIR 2-zijdig mineraalglasvlies platen is dat ze licht van gewicht zijn en daardoor zijn ze zeer handzaam tijdens het plaatsen van de isolatieplaten. De PIR-platen hebben een hoge drukvastheid en een hoge isolatiewaarde waardoor u gemakkelijk en snel een prettig leefklimaat creëert. 

becom
Contactgegevens
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies!

© 2011-2024 De IsolatieshopJobsPrivacyCookiesAlgemene voorwaardenDeveloped byWebshop by FTLShopFTLShop