Toon prijzen
Excl. btw
Filteren
Filteren
Sorteren
PrijsResetten
-

Illbruck

Onder het illbruck merk is alles te vinden voor afdichting en verlijming van kozijnen, gevels, interieurs en exterieurs. Het assortiment van illbruck op De Isolatieshop bestaat onder meer uit purschuim ( FM310, FM330 en FM350), isolatielijmen zoals de PU010, steenlijmen zoals de PU700 en pistoolreinigers. De voordelen van het Elastische purschuim van illbruck is dat deze flexibel is en daardoor niet inscheurt, waardoor u luchtdicht kunt isoleren.

Over illbruck

illbruck assortiment

illbruck fm330

Illbruck is een merk van CPG Europe en wordt erkend door de professionele bouwsector in heel Europa en de hele wereld.

De commerciële en technische teams van illbruck hebben zich de afgelopen 65 jaar bewezen door producten van de hoogste kwaliteit en bouwadvies.

Bij illbruck ligt de focus op hoge gezondheids- en veiligheidsnormen door innovatie, applicatietechnieken en installatiegemak prioriteit te geven.

Hierin bieden zij aangepaste oplossingen voor verschillende installaties en constructieconfiguraties. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van energiebesparende thermische isolatie, akoestische isolatie en een betere luchtkwaliteit in gebouwen, is illbruck een pionier op dit gebied.

CPG Europe biedt de juiste reeks producten om uw werkdruk te verminderen en het algehele klimaat van gebouwen te verbeteren. Afdichting, verlijming en isolatie zijn cruciaal voor zowel het functioneren van gebouwen als hun energie-efficiëntie.

Constructievoegen en isolatie

Rondom ramen en deuren, in badkamers en keukens, in elk gebouw, zijn er veel binnenvoegen die aandacht behoeven. Illbruck biedt een reeks oplossingen voor alle interieurconstructievoegen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.
Flexibele Pur FM330 Illbruck 880ml is ideaal voor gebruik als luchtdichte spleetvuller voor algemene constructievoegen, ook daar waar beweging verwacht wordt. Het is geschikt voor toepassingen zoals het luchtdicht afdichten van raam- en deuromtrekvoegen, het afdichten van vloer-tot-muur- en muur-tot-plafondverbindingen en buis- en dienstdoorvoeringen.