usp icons
Al 107.136 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop
Filteren
Filteren
Sorteren
Prijs
-

Funderingsbekisting 2

Wilt u aan de slag met de fundering van uw huis en gebruikmaken van een funderingsbekisting? Bekijk dan vooral ons Isobouw funderingsbekisting assortiment. De PowerKist van Isobouw kenmerkt zich door een driedelige funderingsbekisting met losse bodemplaten en zijwanden, die zijn voorzien van onbreekbare PS-stroken als wapening. Dit maakt de funderingsbekisting tot één van de sterkste in de markt. In tegenstelling tot traditionele of U-vormige EPS-systemen, is de PowerKist eenvoudig en snel te verwerken. Hierdoor bespaart u aanzienlijk veel tijd en kosten.

Wat is bekisting?

Bekisting of funderingsbekisting is in de basis een vorm of mal waarin beton wordt gestort. De bekisting heeft als doel om het beton en de eventuele wapening op zijn plek te houden tijdens het storten en uitharden van het beton. Bekisting kan tijdelijk worden aangebracht, maar kan ook permanent geplaatst worden. In het geval dat de bekisting niet terugwinbaar is wordt er gesproken van een verloren bekisting. In vele gevallen wordt er gebruikgemaakt van goedkopere materialen zoals piepschuim (EPS), zachtboard en dergelijke.

Isobouw PowerKist funderingsbekisting

De PowerKist is onverslaanbaar in verwerkingssnelheid. Het driedelig systeem biedt de mogelijkheid om eenvoudig en snel de bekisting mal te plaatsen. In tegenstelling tot andere systemen heeft u daarnaast geen aanvulling van zand nodig. U kunt de werkzaamheden zoals het vlechten van de wapening, het plaatsen van afstandhouders en het aanbrengen van sparingen vele malen sneller uitvoeren.

Toepassingsgebied PowerKist funderingsbekisting

Doordat de PowerKist elementen gemaakt zijn van polystyreen (EPS), zijn ze toepasbaar als verloren bekistingssystemen van funderingsbalken bij paalfunderingen in de woning- en utiliteitsbouw. Aan de hand van een afritsstrook, kunnen normale bodemplaten en zijwanden eenvoudig worden omgezet naar een hoekstuk. 

De bodemplaten zijn voorzien van piketgaten, wat bijdraagt aan een snelle uitlijning van de kist op de betonmaat. Verder zijn de platen voorzien van een messing-groefaansluiting wat zorgt voor een gesloten systeem waar geen betonwater wegvloeit en de betonkwaliteit ten goede komt. De zijwanden beschikken over uitsparingen die bijdragen aan een optimale betonhechting. 

Tevens zijn er extra centreervoorzieningen waardoor mogelijke verschuivingen worden voorkomen. De afgeschuinde bodemplaat biedt daarnaast een betere beloopbaarheid. En ook hoge obstakels zijn verledentijd. Doordat de zijwanden pas later gemonteerd worden kunt u zich makkelijk verplaatsen op de bouwplaats. Tot slot zit er een handige maataanduiding op de drie onderdelen van de Isobouw PowerKist funderingsbekisting. Dit maakt het systeem uitermate eenvoudig en snel verwerkbaar, waardoor u er een snelle bouwtijd op nahoudt.

Wilt u zelf aan de slag met funderingsbekisting en heeft u vragen over het materiaal, de toepassing of wilt u gewoon vrijblijvend advies? Bij De Isolatieshop staan onze isolatie-experts u graag te woord. Neem contact op via [email protected] of bel direct naar +31 (0)316-330365.

becom
Contactgegevens
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies!

© 2011-2024 De IsolatieshopJobsPrivacyCookiesAlgemene voorwaardenDeveloped byWebshop by FTLShopFTLShop