usp icons
Al 108.143 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Bestelt u voor 14:00 uur bij de Isolatieshop? Dan kunt u uw bestelling al binnen twee werkdagen thuis verwachten. Uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om een voorkeursdatum en -tijd aan te geven. Wij doen altijd ons uiterste best om uw wensen te honoreren. Mocht het niet lukken, dan nemen wij contact met u op.

Dit zijn de voordelen van verzenden

  • Gemak: Het laten bezorgen van een grote bestelling biedt het gemak van thuislevering, waardoor u niet fysiek naar de winkel hoeft te gaan.
  • Tijdsbesparing: Bezorging van grote bestellingen bespaart u de tijd en moeite van het zelf ophalen en laden, waardoor u uw tijd beter kunt benutten.
  • Veiligheid: Bezorging van grote items verzekert veilig transport en gemak, waarbij professionele bezorgers ervoor zorgen dat uw items veilig en onbeschadigd op de juiste plaats worden afgeleverd, zonder gedoe met het vervoer in uw eigen voertuig.
Dit zijn de voordelen van verzenden

Dit zijn onze tarieven:

De verzendkosten voor bestellingen in België bedragen tijdelijk slechts €39,95 inclusief btw. Wij leveren uw bestelling standaard met een vrachtwagen*. Een uitzondering hierop zijn orders waarbij u alleen (kleinere) accessoires heeft besteld, dit gebeurt veelal via pakketpost. Wilt u de bestelling graag voor een bepaalde tijd geleverd hebben? Dan kunt u dit in het bestelproces aangeven, hier rekenen wij wel een extra toeslag voor:

  • Voor 09:00 geleverd: + €30,- toeslag
  • Voor 10:00 geleverd: + €35,- toeslag
  • Voor 12:00 geleverd: + €25,- toeslag
  • Na 12:00 geleverd: + €25,- toeslag
Dit zijn onze tarieven:

Bestellingen laten bezorgen in Frankrijk?

Wilt u uw bestelling laten bezorgen in Frankrijk? Wij leveren ook aan de Franse departementen Nord (59) en Pas-de-Calais (62). 

De verzendkosten voor bestellingen in Frankrijk bedragen €60,- inclusief btw. Wilt u uw bestelling voor een bepaalde tijd geleverd hebben? 

Dan gelden dezelfde, bovenstaande toeslagen als voor België. Hetzelfde geldt voor de lengtetoeslag. Accessoires per pakketpost Sommige accessoires, folies en purschuimen/lijmen kunnen wij per pakketpost versturen en vallen onder een lager verzendtarief. Dit vindt u in onderstaande tabel.

Accessoires per pakketpost

Sommige accessoires, folies en purschuimen/lijmen kunnen wij per pakketpost versturen en vallen onder een lager verzendtarief. Dit vindt u in onderstaande tabel.

Gewicht (in kilogram) Bedrag (in euro's)
0-10 kg € 14,80
11-30 kg € 21,20
0-10 kg (Departementen: 59 en 62) € 26,50
11-30 kg (Departementen: 59 en 62) €32,-

* Wij werken met externe transporteurs. Deze chauffeurs leveren de bestelling op een, door hen te bepalen, makkelijk bereikbare en veilige plaats. Dit kan buiten zijn en daarom verzoeken wij u aanwezig te zijn bij de levering. U kunt de bestelling dan zelf op een vochtvrije plek neerzetten. De chauffeur kan u dus ook niet helpen om de bestelling naar binnen te tillen. Wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke schade ten gevolge van de weersomstandigheden.

Veelgestelde vragen over bezorgen

becom
Contactgegevens
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies!

© 2011-2024 De IsolatieshopJobsPrivacyCookiesAlgemene voorwaardenDeveloped byWebshop by FTLShopFTLShop