Wissel nu uw ecocheques in bij de Isolatieshop!

Vanaf nu kunt u bij ons betalen met de ecocheques van uitgiftebedrijven Monizze, Sodexo en Edenred! Ecocheques zijn te gebruiken voor ons gehele assortiment. Hierdoor wordt het nog voordeliger om uw woning te isoleren.

Wat is een ecocheque?

Een ecocheque is een betaalmiddel dat de meeste werknemers in België ontvangen van hun werkgever, en waarmee u ecologische producten en diensten kunt aankopen. Het betaalmiddel is ingevoerd om de aankoop van duurzame producten en diensten te stimuleren en te ondersteunen. Goed voor het milieu, en investeert u hiermee in isolatie dan bespaart u hiermee ook een pak op de maandelijkse energierekening. U kunt vanaf nu dus ook uw ecocheque gebruiken bij de Isolatieshop om isolatiemateriaal af te rekenen.

Betalen met de ecocheque

Wilt u uw bestelling betalen met ecocheques? Dan kan aan onze balie in Mechelen met alle ecocheques, namelijk met Edenred, Sodexo en Monizze. In onze webshop kunt u alleen afrekenen met de ecocheques van Monizze en Sodexo.

Uw ecocheque activeren

Wilt u online afrekenen met een ecocheque van Sodexo of Monizze? Check dan eerst of uw kaart al geactiveerd is om online aankopen mee te doen. Het activeren kan eenvoudig via uw profielpagina op Sodexo4you of via MyMonizze.

Bekijk assortiment

 Meer informatie over ecocheques vindt u op MyEcocheques.

De Isolatieshop B.V.
17-03-23