usp icons
Al 108.321 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

Wij zijn live in België!

Leestijd: 1 min

Al jarenlang is het mogelijk om via onze Nederlandse website isolatiemateriaal te bestellen, wat vervolgens bij u geleverd wordt in België. Steeds vaker krijgen wij aanvragen uit België om isolatiemateriaal te leveren. Om deze toenemende vraag op te vangen hebben wij een Belgische webshop ontwikkeld. Vanaf nu is het dus mogelijk om via hier te bestellen.

De webshop is speciaal ingericht voor de Belgische regio en heeft verschillende voordelen. De website is tweetalig. Zo kunt u schakelen tussen Vlaams en Frans. ‘De meest gestelde vragen’ hebben betrekking tot zaken die spelen binnen België. Op deze manier bieden wij Belgische consumenten dezelfde service en kwaliteit als onze Duitse en Nederlandse klanten.

Toekomstplannen
Naast de webshop, komt er in 2022 ook nog een fysiek afhaalpunt in België. Dit zal als voordeel hebben dat de levertijd in het zuiden van België wordt teruggeschroefd naar 1 dag. Daarnaast wordt het voor u, de consument, mogelijk om bestellingen af te halen bij de fysieke afhaalbalie. Meer informatie over het distributiecentrum en bijbehorende afhaalbalie volgt snel.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand verhaal vragen of opmerkingen? Of wilt u in het algemeen advies over isoleren? Neem dan contact op met een van onze specialisten via +31 (0)316-330365 of mail naar [email protected].

De Isolatieshop B.V.
04-02-22
becom
Contactgegevens
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies!

© 2011-2024 De IsolatieshopJobsPrivacyCookiesAlgemene voorwaardenDeveloped byWebshop by FTLShopFTLShop