usp icons
Al 108.960 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop

De Isolatieshop op de Renovatiebeurs!

Binnenkort is het al zo ver! De Renovatiebeurs zal op 23, 24 en 25 mei plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch. Deze vakbeurs is hét live platform voor het delen van kennis rondom transformatie en renovatie. Elk jaar komen hier duizenden professionals uit de bouwsector op af. 

Mis het niet!

Natuurlijk kan de Isolatieshop niet ontbreken bij dit evenement. Wij mogen met trots zeggen dat wij dus ook op de beurs aanwezig zullen zijn! Op de beurs zullen wij ons bezig houden met het introduceren van ons partnerprogramma. Daarbij zullen we je natuurlijk laten zien wat het betekent om de Isolatieshop als partner te hebben.

Verder verzorgen wij ook nog eens leuke activiteiten tijdens de beurs zelf. Zo kun je deelnemen aan ‘raad de Rd-waarde’ om gave prijzen te winnen, of kan je ons isolatiemateriaal toetsen op warmte, kou en geluid.

Kom jij ook? 

Tot en met maandag 22 mei kan er hier een gratis toegangsbewijs besteld worden. Wees er op tijd bij, want daarna zal de entree € 30,- bedragen. Wij zijn alle drie de dagen aanwezig van 10 tot 17 uur. Dit zijn eveneens ook de openingstijden van de beurs zelf.

Kom jij ondervinden waarom Nederland isoleert met de Isolatieshop?

De Isolatieshop B.V.
01-05-23
becom
Contactgegevens
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies!

© 2011-2024 De IsolatieshopJobsPrivacyCookiesAlgemene voorwaardenDeveloped byWebshop by FTLShopFTLShop