usp icons
Al 108.960 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop
Filteren
Filteren
Sorteren
Prijs
-

EPS parels 2

EPS parels nodig? In ons assortiment vindt u grijze HR++ EPS-parels en witte EPS-parels (ook wel piepschuim of Tempex genoemd). De grijze HR++ parels hebben een hogere isolatiewaarde dan de normale witte EPS-parels. Dit betekent dat u met HR++ parels minder dik hoeft te isoleren dan met de normale witte parels om dezelfde Rd-waarde te halen. 

Heeft u een ondiepe kruipruimte? Dan is het praktischer om voor de parels met een hogere isolatiewaarde te kiezen (HR++). Heeft u genoeg ruimte in de kruipruimte? Dan kunt u een dikkere laag EPS parels kwijt. De witte parels zijn dan een prima keuze. Houd er rekening mee dat de parels zeer licht zijn en gemakkelijk wegrollen of -waaien. Maak de zakken waarin de parels geleverd worden daarom voorzichtig open wanneer u ze gaat gebruiken. 

In een kleine kruipruimte is het lastig werken. Daarom vallen isolatiematerialen zoals PIR-platen al snel af, want u heeft in dat geval te weinig ruimte om de platen te bevestigen of om in de kruipruimte te kruipen. Ook dan biedt bodemisolatie een perfecte oplossing. Voor het aanbrengen van bodemisolatie met parels en chips hoeft u namelijk niet in de kruipruimte te werken. U kunt ze vanaf het kruipluik over de bodem van de kruipruimte verspreiden.

Wanneer u de parels in een kruipruimte met leidingwerk wilt plaatsen, dan is het verstandig om in plaats van parels voor onze isolatiechips te kiezen. De EPS-parels worden namelijk statisch en gaan aan het leidingwerk plakken. Mocht u ooit werkzaamheden aan leidingwerk moeten doen, dan zijn de EPS-parels moeilijk van het leidingwerk te krijgen wat uw werk zal belemmeren. De chips daarentegen schuift u gemakkelijk aan de kant.  

becom
Contactgegevens
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies!

© 2011-2024 De IsolatieshopJobsPrivacyCookiesAlgemene voorwaardenDeveloped byWebshop by FTLShopFTLShop