usp icons
Al 108.929 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop
Filteren
Filteren
Sorteren
Prijs
-

Isobooster

Isobooster is een innovatieve meerlaagse isolatiefolie met toplagen van aluminium afgewisseld met luchtkussens. Het is een eenvoudig te installeren isolatiemateriaal waarvoor geen ingewikkeld of duur gereedschap nodig is om de folie toe te passen.

Het varieert in dikte van 24 mm tot en met 56 mm en heeft een gewicht van 350 gr/m2. Isobooster is makkelijk in gebruik doordat er bij het aanbrengen geen schadelijke stoffen of vezels vrijkomen zoals bij veel andere materiaalsoorten wel het geval is.

Over Isobooster

Isobooster is in 2008 opgericht met de filosofie: isoleren op basis van reflecteren van warmte of kou. Het bedrijf biedt diverse soorten isolatiemateriaal en totaaloplossingen aan voor doe-het-zelvers en ondernemers. Isobooster beschikt over een landelijk netwerk van professionals en is voorloper in vernieuwende toepassingen.

De producten van Isobooster beschikken over een reflecterende laag met een hoge isolatiewaarde. De meerlaagse isolatiefolie is daarnaast dun, duurzaam en flexibel. Isobooster is toe te passen bij onder andere daken, binnenwanden, spouwmuren en vloeren bij nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Isobooster isolatiefolie

De Isolatieshop heeft meerdere isolatiefolies van Isobooster op voorraad. Deze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en met een verschillend aantal lagen. Zo bestaat de Isobooster T1 isolatiefolie uit 8 lagen (2 lagen aluminiumfolie en 6 lagen noppenfolie) en heeft daardoor een Rd-waarde van 2,4.

Wilt u een hogere Rd-waarde? Ga dan bijvoorbeeld voor de Isobooster T3 isolatiefolie (15 lagen) of de Isobooster T5 isolatiefolie (20 lagen). Deze meerlaagse isolatiefolies hebben respectievelijk een Rd-waarde van 3,7 en 4,6. Hoe hoger de isolatiewaarde, hoe beter uw woning is geïsoleerd tegen warmte en kou. 

Isobooster toepassingen

Isobooster toepassingen

Door de hoge isolatiewaarde en eenvoudige verwerking, is de isolatiefolie van Isobooster geschikt voor veel ruimtes in uw woning. Zo kan de folie dienen als dakisolatie. Warme lucht stijgt op, goede isolatie begint daarom bij uw dak! Zo houdt u warmte binnen in de winter en warmte buiten in de zomer.

Ook voor gevelisolatie kunt u gebruik maken van isolatiefolie. Gevelisolatie is zeer belangrijk om warmte vast te houden en kou buiten te sluiten en kan op meerdere manieren, waaronder buitengevelisolatie, binnengevelisolatie en spouwmuurisolatie.

Verder is de isolatiefolie uitstekend inzetbaar als vloerisolatie. Een goed geïsoleerde vloer zorgt ervoor dat er geen koude lucht doorheen komt, wat het wooncomfort aanzienlijk verhoogt. Met isolatiefolie van Isobooster kan dit snel en bijzonder effectief!

Duurzame isolatie met Isobooster

Een geïsoleerde woning verhoogt niet alleen het wooncomfort, het is ook nog eens duurzaam. Dit komt doordat u de verwarming en airconditioning minder vaak hoeft te gebruiken om de gewenste binnentemperatuur te bereiken en behouden.

Isobooster isolatiefolie is bovendien een gebruiksvriendelijk en duurzaam isolatiemateriaal. De folie heeft een zeer lange levensduur van meer dan 70 jaar en is schoon en veilig te verwerken; er komen geen gassen of vezels vrij bij het aanbrengen en bij verwijdering is de folie gemakkelijk te recyclen. Zo draagt isoleren met Isobooster bij aan een groenere toekomst.


Isoleren met Isobooster?

Heeft u twijfels over welke producten van Isobooster u het beste kunt gebruiken voor uw klus? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten of kom langs voor een kopje koffie.

becom
Contactgegevens
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies!

© 2011-2024 De IsolatieshopJobsPrivacyCookiesAlgemene voorwaardenDeveloped byWebshop by FTLShopFTLShop