usp icons
Al 107.638 woningen zijn geïsoleerd met de Isolatieshop
Filteren
Filteren
Sorteren
Prijs
-

Bostik

Bostik is een lijm- en afdichtingspecialist. Met de lijmen van Bostik kan je je isolatiemateriaal gemakkelijk verlijmen. De lijm hecht aan alle gebruikelijke ondergronden, zoals beton, spaanplaat, gelakt hout, multiplex en stucwerk.

bestseller
Isol-Tack Isolatielijm 290ml
rating stars
Bostik
  v.a.11,29
  Op voorraad (56 stuks)

  Over Bostik

  Bostik is een toonaangevende lijm- en afdichtingsspecialist en is op wereldwijd niveau actief. Het bedrijf is actief in zowel de bouw als in de industrie als in de consumentenmarkt. Bostik is continu bezig met het ontwikkelen van lijmen en kitten die je moeten helpen om de problemen die je tegenkomt te verhelpen.

  Bostik bestaat inmiddels al meer dan 130 jaar en is in het dagelijks leven overal te vinden.

  Isol-tack isolatielijm

  Met de Isol-Tack isolatielijm van Bostik kun je snel en veilig isolatieplaten bevestigen. De lijm is perfect voor plafonds, schuine dakopstanden, wanden en zolders. Bostik Isol-Tack is sterk, flexibel en heeft een hoge aanvangshechting, waardoor het snel uithardt. De lijm hecht op de meest gebruikelijke ondergronden, zoals beton, spaanplaat, gelakt hout, multiplex en stucwerk. Dankzij de eigenschappen zorgt Bostik Isol-Tack voor een snelle, schone en veilige verlijming van isolatieplaten. 

  Bostik lijmtechnologie

  De producten van Bostik zijn bedoeld om meer te doen dan alleen het verlijmen van onderdelen. Het bedrijf wil een zo handig mogelijke oplossing bieden voor de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. De lijmen van Bostik worden voor ontzettend veel toepassingen gebruikt. De producten zelf zijn vaak niet direct te zien, maar hebben wel een grote impact op de producten waarop ze toegepast worden.

  Slimme innovatie?

  De producten van Bostik worden ondersteund door de innovatie van het bedrijf. Bostik is continu bezig met innoveren door de nieuwste en meest geavanceerde technologieën toe te passen bij het ontwikkelen van nieuwe lijmen. Bostik heeft al verscheidene unieke innovaties op de markt gezet, zoals behangpasta op basis van aardappelzetmeel.

  De inzet op het gebied van innovatie bij Bostik is nog altijd even groot. Samen met haar klanten wordt constant gekeken hoe nieuwe slimme technologieën kunnen worden toegepast.

  Isolatielijm van Bostik gebruiken?

  Heb je twijfels over hoe je het beste de isolatielijm van Bostik kunt gebruiken voor je klus? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten of kom langs voor een kopje koffie.

  becom
  Contactgegevens
  Nieuwsbrief

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies!

  © 2011-2024 De IsolatieshopJobsPrivacyCookiesAlgemene voorwaardenDeveloped byWebshop by FTLShopFTLShop